Aqua Magic

Secretul unui concediu de exceptie, distractia la maxim!

Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania.

Parcul ofera vizitatorilor oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora cat si dorinta de aventura si adrenalina a altora.

Aqua Magic va ofera 14 surse infinite de distractie, pe care nu trebuie sa le ratati! Waterplayground si Baby Pool, special create pentru bucuria copiilor, se remarca prin multitudinea de mini-topogane, piscine buclucase si personaje din povesti.

Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River iubitorilor de relaxare, iar pentru curajosi si aventurieri Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole.

Distractia la maxim este intretinuta si de muzica si spectacolele antrenante, concursuri trasnite si jocuri de vara, care au loc atat la scena mica pentru copii cat si la scena mare pentru adulti

Pentru securitatea si siguranta vizitatorilor exista echipe de paza, salvamari si un cabinet medical, modern utilat si echipat, cu personal specializat.

Tarife sezon 2011:

  • 10 iunie – 30 iunie 40 RON adulti, 20 RON copii sub 1.5m
  • 1 iulie – 31 august 60 de RON adulti, 30 RON copii sub 1.5m
  • 1 sept – 30 sept 40 RON adulti, 20 RON copii sub 1.5m

Apasa aici pentru Tur Virtual Aqua Magic!

Atractii in apropiere

Addresa

Bulevardul Mamaia

www.aqua-magic.ro

office@aqua-magic.ro

Perioada

31 May - 19 September


Cum ajung la "Aqua Magic" in Mamaia

Linie autobuz 41, maxi-taxi 310, maxi-taxi 23 statie AquaMagic.

Constanta CITY TOUR
Autobuzele etajate circula cu taxatoare in program 09:00- 21:00.

Biletele speciale cu calutul de mare se pot procura la urcarea in autobuz.

Afla pretul biletelor!

Nota: Vezi pagina de transport in comun pentru mai multe informatii.

Cum ajung la "Mamaia"

Cum ajung cu masina

Car

Masina este cea mai comoda si ieftina alternativa de a ajunge in Constanta. Distanta dintre Bucuresti – Constanta este de 225 km si poate fi strabatuta in 2 ore 30 minute.Durata se mareste considerabil in lunile de vara, cand soselele sunt populate de cei care vor sa se bronzeze pe litoralul romanesc. Cea mai populara ruta este Autostrada Soarelui: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Drajna - Fetesti - Cernavoda – Constanta.

Cum ajung cu trenul

Train

In gara din Constanta ajung trenuri din cele mai importante ale tarii: Bucuresti, Suceava, Iasi, Buzau, Cluj-Napoca, Sibiu etc. Din Bucuresti pleaca trenuri personal, accelerat si rapid, iar durata minima a calatoriei este de 4 ore. Pretul unui bilet porneste de la 30 lei.


Cum ajung cu avionul

Plane

Constanta are 2 aeroporturi: Aeroportul International Mihail Kogalniceanu si Aerodromul Tuzla. In Constanta ajung curse din Bucuresti, Timisoara, Milano, Pisa, Bruxelles, Nuremberg, Viena.


Cazare Constanta

Hotelinfo