Vama Veche Party pe plaja

Vama Veche Party pe plaja

Atmosfera unica

Vama Veche este cea mai nonconformista statiune din Judetul Constanta.

Daca vrei sa simti atmosfera unica a unei petreceri pe plaja, si nu numai , Vama Veche este locul perfect. In fiecare seara de vara plaja se transforma intr-o adevarata petrecere. Atmosfera este incinsa de numeroasele cluburi, terase si baruri ce se gasesc chiar pe malul Marii Negre

Nu rata aceasta locatie!

Atractii in apropiere

Addresa

Vama Veche, Judetul Constanta, Romania

Eveniment Gratuit

Perioada

30 April - 14 September


Galerie Foto - Vama Veche Party pe plaja

Vama Vama%20veche

Vezi mai multe poze pe Flickr

Nota: Vezi pagina de transport in comun pentru mai multe informatii.

Cum ajung la "Vama Veche"

Cum ajung cu masina

Car

Masina este cea mai comoda si ieftina alternativa de a ajunge in Constanta. Distanta dintre Bucuresti – Constanta este de 225 km si poate fi strabatuta in 2 ore 30 minute.Durata se mareste considerabil in lunile de vara, cand soselele sunt populate de cei care vor sa se bronzeze pe litoralul romanesc. Cea mai populara ruta este Autostrada Soarelui: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Drajna - Fetesti - Cernavoda – Constanta.

Cum ajung cu trenul

Train

In gara din Constanta ajung trenuri din cele mai importante ale tarii: Bucuresti, Suceava, Iasi, Buzau, Cluj-Napoca, Sibiu etc. Din Bucuresti pleaca trenuri personal, accelerat si rapid, iar durata minima a calatoriei este de 4 ore. Pretul unui bilet porneste de la 30 lei.


Cum ajung cu avionul

Plane

Constanta are 2 aeroporturi: Aeroportul International Mihail Kogalniceanu si Aerodromul Tuzla. In Constanta ajung curse din Bucuresti, Timisoara, Milano, Pisa, Bruxelles, Nuremberg, Viena.


Cazare Constanta

Hotelinfo