Vara, bine ai venit!

1 Mai

In fiecare an de 1 Mai, noi sarbatorim ziua Muncii. Si pentru ca sarbatorim ziua Muncii, bineinteles ca este zi libera pentru majoritatea oamenilor. Aceasta sarbatoare coincide cu deschiderea sezonului pe litoral. Cei mai multi dintre tineri, si nu numai, decid sa-si petreaca aceasta sarbatoare pe litoral.

De obicei toate statiunile sunt pline de turisti. Din Mamaia pana in Vama Veche au loc evenimente, petreceri pe plaja, petreceri in cluburi si vei simti o atmosfera pe care doar la deschiderea sezonului o vei intalni.

Daca te gandesti sa participi la deschiderea sezonului rezerva-ti din timp camera la hotel! Nu te pregatii prea tare pentru plaja ci mai de graba pregateste-te pentru party!

Excursii de o singura zi

Addresa

Coasta Marii Negre,Judetul Constanta, Romania

Perioada

27 April - 29 September


Nota: Vezi pagina de transport in comun pentru mai multe informatii.

Cum ajung la "Travel in Constanta"

Cum ajung cu masina

Car

Masina este cea mai comoda si ieftina alternativa de a ajunge in Constanta. Distanta dintre Bucuresti – Constanta este de 225 km si poate fi strabatuta in 2 ore 30 minute.Durata se mareste considerabil in lunile de vara, cand soselele sunt populate de cei care vor sa se bronzeze pe litoralul romanesc. Cea mai populara ruta este Autostrada Soarelui: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Drajna - Fetesti - Cernavoda – Constanta.

Cum ajung cu trenul

Train

In gara din Constanta ajung trenuri din cele mai importante ale tarii: Bucuresti, Suceava, Iasi, Buzau, Cluj-Napoca, Sibiu etc. Din Bucuresti pleaca trenuri personal, accelerat si rapid, iar durata minima a calatoriei este de 4 ore. Pretul unui bilet porneste de la 30 lei.


Cum ajung cu avionul

Plane

Constanta are 2 aeroporturi: Aeroportul International Mihail Kogalniceanu si Aerodromul Tuzla. In Constanta ajung curse din Bucuresti, Timisoara, Milano, Pisa, Bruxelles, Nuremberg, Viena.


Cazare Constanta

Hotelinfo